Sunday, November 21


Hej,

jag har varit borta länge. Men jag har varit sjuk, i en och en halv vecka. Jag hade påssjukan! Ja, i Sverige är det ganska ovanligt för de flesta är vaccinerade och sjukdomen är stort sett borta. Men jag fick den än då. Jag svullnade upp och hade feber i ett par dagar, sedan var jag bara slö och orkade inte göra något i ett par fler dagar.
Men jag har pysslat lite och tittat mycket på olika tv-serier. Har hunnit se färdigt Sex and the City, bli fast i The big bang theory och sett avsevärt många avsnitt av Bones.

Imorgon ska jag tillbaka till jobb. Det känns lite nervöst, gillar inte att ha varit borta så länge. Detta är fösta gången som jag har varit sjukskriven och det känns ganska vuxet. Men nu har jag varit sjukskriven för en barnsjukdom, då blir det nog inga vuxenpoäng...

Men men, vem behöver vuxenpoäng. Jag har istället siktet inställt på att vara lite mer förberedd på att julen kommer, även i år. Och att den kommer i december, så därför har jag stannat inne hela helgen för att göra julkort, julpynt och en julkrans. Jag har även fått ett roligt packet i posten från Portugal, full med bra pyssel saker. Allt detta kommer det nog bilder på senare, men först tänkte jag visa denna mycket enkla krans. Jag har bara tagit alla olika hand virkade och handknypplade band jag hade hemma och virat dem runt en frigolit krans. Fäst en julgranskula och lite sammetsband, sen var det klart!

Har ni börjat julplanera än, eller är det jag som är tidig?

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin